Plesna šola Eureka

Plesna šola eureka

Tečaji potekajo v Beli dvorani v Podutiku, Podutiška 130, Ljubljana - Podutik

Bela dvoranaTečaj Zapleši samPlesni večer

Program plesne šole Eureka je precej individualen in prilagojen skupini ter posameznikom. Vsako srečanje je družaben dogodek. Letos smo pripravili paleto različnih plesnih tečajev. Tečaji potekajo v Beli dvorani, ki je opremljena z kvalitetnim ozvočenjem, ima parket, premična ogledala, baletni drog in je svetla ter prostorna z odrom. V predverju je družabni prostor, kjer včasih pripravimo pogostitev.

Ustvarjalna otroška plesna šola
Program je zasnovan na ustvarjalnem gibu, na prijetnem druženju, razvijanju plesne estetike na podlagi široke mavrice razlilnih plesnih zvrsti.

Ples za mlade
Družabni plesi so povezovalni, sproščujoči in tkejo med mladimi posebno pristne vezi. Obenem se naučijo veliko novih gibalnih veščin, se spojijo z glasbo in razvijajo dobre medsebojne odnose. Plesni prijatelji se družijo na plesnih večerih in plesnih prireditvah za mlade.

Tečaji družabnega plesa za odrasle
Učenje družabnih plesov ni bilo še nikoli tako prijetno in enostavno. Veselo in prijetno vzdušje, dobra plesna glasba, novi prijatelji, inovativen pristop k učenju, spoznavanje novih vsebin.

Plesna obzorja
Klubska stopnja je primerna za ljubiteljske plesalce, ki že imajo solidno plesno znanje, so vešči plesanja, a bi radi nadgradili svoje plesne veščine. Tematsko zasnovan program vam na vsaki vaji prinaša en ples in ponovitev prejšnjega plesa. Je zabavno, poskusite.

Zapleši sam
Plesno druženje za vse, ki si želite spoznavati družabne plese, pa tega ne morete v paru. Plesno predznanje ni potrebno, občasno boste dobili pisno gradivo, uživali boste ob izbrani plesni glasbi in pod strokovnim vodstvom odlične plesne učiteljice. Je za vse generacije obeh spolov. Vabljeni.

Plesna šola Eureka deluje že od leta 1992 in skupaj s tradicijo gleda v prihodnost. Pri nas cenimo izvirnost, samobitnost in čutnost. Vsak član naše plesne šole,
mlad ali star, začetnik ali dober plesalec, je spoštovan in sprejet z iskrenostjo in veseljem. Konec koncev je ples harmonija glasbe, gibanja plesalca in plesalke, prijetnega ambienta in dobrih energij.

Zasebne plesne ure
Za vse, ki nimate veliko časa ali bi se radi naučili plesati hitro, za kako posebno priliko, potem izberite zasebne plesne ure. Z učiteljem se boste dogovorili za termine in za vsebino učenja. Program je prilagojen vašim zmožnostim in vašim željam. Ta oblika je primerna za posameznike, pare ali največ 3 pare hkrati.

Cenik
Cenik plesne šole, celoletne plesne šole za otroke, zasebnih ur...

Z vami bomo:

Sara Rezelj - plesna učiteljica, plesalka in koreografinja. Svojo plesno pot je začela v Plesni šoli Bolero na področjih Jazz, Show dance, Hip hop, Step in Disco. Na vseh področjih si je nabirala izkušnje kot tekmovalka in kasneje kot pedagoginja. Sodeluje pri organizaciji prireditev, delavnic in plesnih tekmovanj. Je vodja Otroške plesne šole v Plesni šoli Eureka.

Sara Sluga - tekmovalna plesalka latinsko-ameriških in standardnih plesov, plesna pedagoginja in plesna učiteljica vodi program Zapleši sam, ki je unikaten in edinstven v slovenskem prostoru.

Margarita Isaeva - koreografinja in balerina Sankt Peterburške Akademije prof a.J. Vaganove. Znamenita Akademija, kjer so se kalili najboljši baletniki vseh časov Barishnikov, Nurejev, Ana Pavlova in številni drugi. Njene bogate izkušnje prenaša na mlade rodove baletnikov s posebno čutnostjo.

Sašo Krasnov - član Angleškega Kraljevega združenja plesnih učiteljev iz Londona, plesalec, koreograf in plesni učitelj. Svojo pot je začel kot tekmovalec latinsko-ameriških in standardnih plesov v Plesni šoli Rožanc v Ljubljani. Svoje plesno znanje je izpopolnjeval na številnih delavnicah sodobnega plesa, jazz-a, baleta in družabnih plesov. Je vodja Plesne šole Eureka.