dancing-929818_960_720_

Ples v paru

Za odrasle

Plesna šola za odrasle z osebnim pristopom, prilagodljivim programom, s čutno izbrano glasbo, v majhnih skupinah, z družabnostjo in prijateljstvom.

Program smo razdelili na več stopenj:
1. ZAČENJAMO - začetni plesni tečaj, kjer se dobro naučite osnov družabnih plesov, kako plesalec povabi plesalko v figure, kako slišimo glasbo, Tečaj traja 8 vaj po 2 šolski uri.

2. NADALJUJEMO - nadaljevalni tečaj družabnih plesov, kjer se osnovne elemente nadgradi z dodatnimi plesi in dodatnimi figurami. Očimo se osnove improvizacije in lastnega ustvarjanja. Trajanje: 8 vaj po 2 šolski uri.

3. IZPOPOLNJUJEJO - izpopolnjevalni tečaj še z dodatnimi plesi iz nabora latinsko-ameriških in standardnih plesov, z dodatnimi figurami in z drugimi plesi- Tečaj traja 8 vaj po 2 šolski uri.

4. NADGRAJUJEMO - višji izpopolnjevalni tečaj družabnih in drugih plesov, s precej individualnim programom. Tečaj traja 8 vaj po 2 šolski uri.

Vaje vodita plesalca in plesna učitelja, Sašo Krasnov, član Angleškega Kraljevega združenja plesnih učiteljev v Londonu in Sara Sluga, dolgoletna tekmovalka v latinsko-ameriških in standardnih plesih in vodja programa Zapleši sam.

Kdaj: vsak torek ob 20:30 do 22:00 po 2 šolski uri (2 x 45 minut)

Kje: Bela dvorana v Župnišču pri novi cerkvi v Podutiku, Podutiška 130, Ljubljana - Podutik.
Vaje vodi plesni učitelj Sašo Krasnov, član Angleškega Kraljevega združenja plesnih učiteljev, London, vodja Plesne šole Eureka.

Cena: 30 € na osebo za 4 vaje
Vsak udeleženec dobi Darilni bon Plesnega salona Salsa, Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana, kjer nudijo plesno obutev in plesno opremo po ugodnih cenah. www.salsa.si.

Počitnice: med počitnicami in  prazniki tečaji Plesne šole Eureka ne potekajo.

Več informacij: 059 039 049 ali 068 63 26 27 ali na mail: saso@salsa.si

Obvezna je predprijava na e-pošto ali osebno na telefon.

TOR 20.30 - 20:00

Zapleši v paru

Za odrasle