plesna šola eureka

ples za vse generacije…

Program plesne šole Eureka je individualen in prilagojen skupini ter posameznikom. Vsako srečanje je družaben dogodek. Pripravili smo paleto različnih plesnih tečajev. Tečaji potekajo v dvoranah Galerija, na Jurčkovi cesti 70, Ljubljana - Rudnik in v Beli dvorani, Podutiška 130, Ljubljana - Podutik, ki sta opremljeni s kvalitetnim ozvočenjem, ogledali in baletnimi drogovi.

Plesna šola Eureka deluje že od leta 1992 in skupaj s tradicijo gleda v prihodnost. Pri nas cenimo izvirnost, samobitnost in čutnost. Vsak član naše plesne šole, mlad ali star, začetnik ali dober plesalec, je spoštovan in sprejet z iskrenostjo in veseljem. Konec koncev je ples harmonija glasbe, gibanja plesalca in plesalke, prijetnega ambienta in dobrih energij.

Otroška plesna šola
Program je zasnovan na ustvarjalnem gibu, na prijetnem druženju, razvijanju plesne estetike na podlagi široke mavrice razlilnih plesnih zvrsti.

Ples modernih ritmov
Za vse, ki si želite plesne rekreacije malo drugače, pod strokovnim vodstvom in z razgibanimi ritmi, kjer boste poleg telesne vadbe urili tudi gibalni plesni spomin in se sproščeno zabavali.
Tečaj združuje razgibane ritme modernega jazz-a, popularnega pop-a, energičnega latina, gracioznega baleta, elegantnega standarda, hip hop-a, disca, swinga, coutry-a. Tečaj modernih plesnih tehnik je odlična osnova za družabne plese in vedno popularno salso.

Zapleši sam
Plesno druženje za vse, ki si želite spoznavati družabne plese, pa tega ne morete v paru. Plesno predznanje ni potrebno, občasno boste dobili pisno gradivo, uživali boste ob izbrani plesni glasbi in pod strokovnim vodstvom odlične plesne učiteljice. Je za vse generacije obeh spolov. Vabljeni.

Zapleši v paru
Učenje družabnih plesov ni bilo še nikoli tako prijetno in enostavno. Veselo in prijetno vzdušje, dobra plesna glasba, novi prijatelji, inovativen pristop k učenju, spoznavanje novih vsebin.

Jutranja rekreacija
Prebujali se bomo, najprej enkrat tedensko, kasneje pa večkrat v tednu ob zvokih prijetne glasbe in v duhu joge, tai chi-ja, razgibavanja, plesa in relaksacije. Po eni uri sledi zdrav zajtrk in izstrelitev v nov, pozitiven dan.

Preplesavanja
Občasno imamo plesne večere, kjer je zabavno, prijetno in lahko vse, kar ste se naučili na tečajih, uporabite v praksi. Vabljeni so tako člani naše plesne šole kot tudi zunanji prijatelji plesa. Udeležbo na preplesavanjih svetujemo za vse, ki se res želite naučiti dobro plesati.

Zasebne plesne ure
Za vse, ki nimate veliko časa ali bi se radi naučili plesati hitro, za kako posebno priliko, potem izberite zasebne plesne ure. Z učiteljem se boste dogovorili za termine in za vsebino učenja. Program je prilagojen vašim zmožnostim in vašim željam. Ta oblika je primerna za posameznike, pare ali največ 3 pare hkrati.

Plesne prireditve
Plesni večeri, družabna srečanja, nastopi, maturantski plesi, vodenje in organizacija valet...

Cenik
Cenik plesne šole, celoletne plesne šole za otroke, zasebnih ur...

Z vami bomo:

Sašo Krasnov - član Angleškega Kraljevega združenja plesnih učiteljev iz Londona, plesalec, koreograf in plesni učitelj. Svojo pot je začel kot tekmovalec latinsko-ameriških in standardnih plesov v Plesni šoli Rožanc v Ljubljani. Svoje plesno znanje je izpopolnjeval na številnih delavnicah sodobnega plesa, jazz-a, baleta in družabnih plesov. Je vodja Plesne šole Eureka.

Sara Rezelj - plesna učiteljica, plesalka in koreografinja. Svojo plesno pot je začela v Plesni šoli Bolero na področjih Jazz, Show dance, Hip hop, Step in Disco. Na vseh področjih si je nabirala izkušnje kot tekmovalka in kasneje kot pedagoginja. Sodeluje pri organizaciji prireditev, delavnic in plesnih tekmovanj. Je vodja Otroške plesne šole v Plesni šoli Eureka.

Sara Sluga - tekmovalna plesalka latinsko-ameriških in standardnih plesov, plesna pedagoginja in plesna učiteljica vodi program Zapleši sam, ki je unikaten in edinstven v slovenskem prostoru.